tarieven online tekstschrijver tarieven sociale media laten bijhouden

Online tekstschrijvers en sociale media ‘werkers’ vergroten de omzet van hun klanten. Het tekstschrijven kost veel tijd omdat je eerst goed moet kijken welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden. De teksten moeten leesbaar blijven dus soms is het een hele puzzel voor je tevreden kan zijn over de webcontent. Dit zijn punten die de tarieven van een tekstschrijver of copywriter, socialemediamanager bepalen.

Ik schrijf graag voor de sociale sector en voor stichtingen en goede doelen. Hulpverleners met een eigen praktijk, zorginstellingen, loopbaancoaches, samenwerkingsplatforms etc.

Over mijn stijl kunnen we kort zijn. Die kan je namelijk zelf zien op deze website. Een ervaren tekstschrijver noemde het een luchtige bloggersstijl die vertrouwen wekt. Mooi he. Maar als het beter uitkomt kan ik ook officiële teksten schrijven hoor met dure woorden en vaktaal.

Alle tarieven hier zijn inclusief 21% BTW

Eenmalig advies

Ik kijk graag eens samen met jou kritisch naar je huidige website of blog. Ik vergelijk hem met websites van concurrenten en met de huidige ‘standaard’ in de websitewereld. Maar vooral naar de vraag: doet de website wat hij moet doen. En wat moet er anders wil je dit wel voor elkaar krijgen. Dat doen we voor €63,00 per advies. Gun je mij na dit advies een opdracht, dan halveren we dit bedrag.

Schrijven van (web)teksten

Voor het herschrijven van teksten en het redigeren van aangeleverde conceptteksten is het uitgangstarief 55 euro per tekst.
Voor het schrijven van nieuwe teksten is het uitgangstarief 65 euro per tekst.
Voor het schrijven van teksten waar research voor nodig is, is het uitgangstarief 80 euro per tekst.

Website maken

  • Overzetten bestaande website naar aangeleverd WordPress thema €.  460. Hierbij ga ik ervan uit dat de meeste teksten gewoon opnieuw gebruikt kunnen worden en dit dus vooral een cosmetische ingreep is.
  • Nieuwe kleine website met ongeveer 5 pagina’s €. 870. Dit gaat dan om nieuwe teksten, vormgeving, zoekwoorden onderzoek etc.  Webshops maak ik niet.

Website en Sociale media bijhouden

In mijn blogs laat ik duidelijk merken dat website en Facebookpagina up-to-date moeten zijn. Niets is mooier dan dat de website van uw bedrijf ook ingaat op de actualiteit binnen het werkveld. Dat schept vertrouwen.

Sluit een abonnement af zoals hieronder staat aangegeven, dan zorgen we er samen voor dat je bedrijf levend en energiek overkomt.

Virtual assistent

Wilt u een combinatie van verschillende activiteiten dan lijkt het werk op dat van een virtual assistent. We kunnen dan beter werken op basis van een abonnement of strippenkaart van een aantal uur. Werkzaamheden kunnen zijn: bloggen, herbloggen, nieuwsbrief maken, sociale media plaatsen, PowerPoint maken, informatie verzamelen, etc.

Wat ik niet doe is alles wat met geld en administratie te maken heeft.

Abonnementen

Als u een abonnement bij mij afsluit koopt u op voorhand uren in. Of teksten die nog geschreven gaan worden. De abonnementen betaalt u vooraf tot u aangeeft dat u dit niet meer wilt.

Abonnement ‘Hoognodig’ –
Zo af en toe moet er eens een nieuwsbericht of een evenement gepost worden. Of een formuliertje voor het inschrijven voor een symposium of iets dergelijks.

U betaalt € 25,00 per maand voor dit abonnement. Komt neer op ongeveer 1 uur werk per maand.

Abonnement ‘Precies goed’
Iedere maand zijn er wel een paar berichten, evenementen of formuliertjes te maken. De ene maand wat meer dan de andere, dat is logisch. De voor jou ingezette uren hou ik netjes bij en ik waarschuw op tijd als u een te groot abonnement heeft afgesloten of als u een overschrijding van de tijd nadert.

U betaalt €65,00 per maand voor dit abonnement. Komt neer op gemiddeld 2 uur werk per maand.

Abonnement ‘Echt gemakkelijk’
Als u er tijd voor had deed u het zelf. En het liefst zou u iemand in dienst willen nemen voor de online – en schrijfklussen die moeten gebeuren. Voor € 280,00 per maand zal ik de berichten schrijven, evenementen plaatsen, Facebookberichten of ander schrijfklussen.  Maximum van 18 uur in 2 maanden.

Reiskosten vanaf Harderwijk

Ik werk van uit Harderwijk. Als we regelmatig een ontmoeting zullen hebben reken ik de reiskosten. Bij het kennismakingsgesprek uiteraard niet.

Bekijk hier mijn Algemene voorwaarden Stuk Verder Schrijven

Vertel het door!