tekstschrijver in Harderwijk, online tekstschrijver Ermelo, freelance communicatiemedewerker nunspeet

Tekstschrijver Harderwijk

Ik wil als SEO tekstschrijver Harderwijk en heel Nederland laten zien dat er veel goede zelfstandige ondernemers en kleine (zorg) ondernemers zijn. En ik wil en kan cliënten helpen hun kleine zorginstellingen en zelfstandige hulpverleners te vinden waar ze zich prettig bij voelen. Ik vind het belangrijk dat mensen de begeleiding en coaching vinden die bij hen pas.

Daarom werk ik graag voor kleine zorginstellingen en zorgondernemers en platforms van goede doelen.

Ik vind het belangrijk dat kleine zorgorganisaties zoals hospices en welzijnsorganisaties goed te vinden zijn. Ik vind het belangrijk dat zelfstandige hulpverleners niet alleen via folders binnen het CJG of huisartsenpraktijk naar voren komen maar ook via zoekmachines op internet te vinden zijn. Een goede tekstschrijver helpt daarbij.

Omdat ik vind dat juist die kleine organisaties en zelfstandige hulpverleners de hulpverleners zijn die een stevige missie hebben, een innerlijke opdracht. Ze gaan voor de cliënten, bewoners of gasten. En dat vind ik belangrijk daarom treed ik graag op als freelance communicatiemedewerker.

Daarom wil ik deze organisaties en hulpverleners helpen bij hun websites. Goede vlotte teksten schrijven die precies de juiste informatie geven en de juiste toon raken. Zomaar SEO is niet voldoende voor zorginstellingen en zelfstandige hulpverleners. Veel SEO is namelijk gericht op producten, diensten en veel geld verdienen.
De potentiële klanten van mijn klanten zoeken betrouwbaarheid, veiligheid, deskundigheid. Ze zijn niet zozeer op zoek naar ‘wat doen ze’ maar meer naar ‘wie zijn ze en waarom doen ze wat ze doen’.

En daarom wil ik als tekstschrijver Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en de rest van Nederland laten zien hoeveel goede zelfstandige hulpverleners en hoeveel prachtige kleine zorginitiatieven er zijn die nu nog zo slecht te vinden zijn. Daar helpen we de hulpverlening en de zorg een Stuk Verder mee!

Lees hier wie ik ben en bepaal of ik jouw Stuk Verder mag Schrijven.

Vertel het door!