advies encoaching voor bloggers, advies en coaching bij het schrijven

Ik heb gemerkt dat ook goede en ervaren bloggers wel eens vastzitten in hun teksten. Eén van mijn opdrachtgevers zocht een ‘stok achter de deur’ zodat ze tenminste doorging met schrijven. En ze zocht iemand die ook echt kritisch op de inhoud en opbouw van het blog wilde zijn. Ben je op zoek naar advies en coaching voor bloggers? Lees dan verder. Bloggen is belangrijk, dat schrijf ik hier.

Dit doe ik op het gebied van bloggen:

  • coachen
  • redigeren
  • posten

Stuur een e-mail met daarin je wensen, dan kijken we hoe we bij elkaar passen.

Voorkom bevriezing

Om in the flow te blijven bij het bloggen kan het helpen om iemand met je mee te laten kijken. Het is een normal verschijnsel dat je midden in het proces ineens niet meer verder kunt. Er komt een soort blindheid over je waardoor je niet meer ziet hoe het verder moet.

Ik heb ervaring in het coachen van jongeren en docenten op het gebied van gedrag. En het coachen is een soort manier van leven geworden, zonder dat het irritant is voor mijn gesprekspartners.

Als jij op zoek bent naar advies en coaching bij het bloggen, dan kan ik je helpen. Ik kijk verder dan het schrijven op zich. Waar loop je warm voor, wat blokkeert je? Ik let ook op klantvriendelijkheid, presentatie en oubolligheid.

Heb je geen tijd om zelf te bloggen, lever dan een idee aan met wat feitelijke informatie waar je waarde hecht en dan schrijf ik dat blog voor je. SEO proof, dus gewoon goed voor online en de zoekresultaten.

Ik wil advies en coaching voor bloggers

Neem eens contact op voor informatie.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.