Allemaal nieuwe dingen

Het is weer een tijd geleden dat ik iets schreef op deze website. Dat komt doordat ik sinds januari een parttime baan heb als online communicatiemedewerker bij NPV-Zorg. Leuk werk met grote en kleinere opdrachten. De afgelopen tijd heb ik steeds dingen gedaan die ik eigenlijk nooit gedaan had. Heerlijk is dat. Ik krijg daar echt energie van.

Misschien voor jullie piece of cake, maar ik had bijvoorbeeld nog nooit een Facebookcampagne gestart.  Nu wel.

Mijn kwaliteit is vooral het maximaliseren: kijken hoe iets moois nog beter kan worden. Daar kan ik uren mee bezig zijn. En dat is een groot deel van mijn werk nu. De website is prima, maar het kan gewoon veel beter. Linkjes toevoegen, teksten wat herschrijven. Alles beetje mooier en een beetje logischer maken. En vooral gebruiksvriendelijker. Zo belangrijk dat iemand die een website bezoekt direct weet waar ze moeten wezen.

Nieuwsbrieven schrijven, dat gebeurt ook iedere twee weken. Van alle kanten komen de nieuwsberichtjes mijn kant op en ik maak er een leuke nieuwsbrief van.

Door deze nieuwe baan heb ik iets minder tijd voor Stuk Verder Schrijven. Maar dat geeft niet. Als jij nou net die ene leuke kleine opdracht hebt die een beetje lijkt op de werkzaamheden die ik hierboven beschrijf dan heb ik daar echt nog wel tijd voor.

Neem gerust contact op.

Vertel het door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.