experimenteren met websites

Het leuke van WordPress is dat er zoveel mogelijk is. Een site kan er strak uitzien, maar ook heel vrolijk. Ik vind het leuk om te experimenteren met websites die horen bij mijn eigen ondernemingen.

Naast online tekstschrijver ben ik namelijk ook jongerencoach en interim leerlingbegeleider. Tenminstes, als ik een opdracht heb. Tussendoor ben ik lekker bezig met het schrijven voor websites. En soms heb ik tijd om te experimenteren met websites die van mijzelf zijn. Af en toe een andere look. Misschien groeien ze ook mee met mij ervaringen.

Experimenteren met websites niet altijd handig

Natuulijk is het niet handig om veel te expermenteren met websites. Je moet wel herkenbaar blijven voor de klanten. Maar mijn vaste klanten die bekijken de website niet meer. En de nieuwe klanten zijn er nog nooit geweest en hebben niet door dat er af en toe wat wijzigt.
En ik kan het verkopen. Door te experimenteren met mijn sites kan ik die van mijn nieuwe klanten weer beter maken.

Daarom ziet mijn website er steeds anders uit.