Ik ben

Home / Ik ben

Online tekstschrijver voor zorginstellingen en zelfstandige zorgondernemers. virtual assisent harderwijk ermelo putten nunspeetIk ben online tekstschrijver voor zorginstellingen en zelfstandige zorgondernemers. In 1995 volgde ik de het tussenjaar/basisjaar van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. In dat jaar was mijn leeftijd én de studiefinanciering gunstig waardoor ik de journalistiek propedeuse kon halen. Vreselijk boeiend. En het schrijven heeft mij nooit meer los gelaten.

Toch ben ik eerst de HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan doen. Mijn werkervaring zit binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, jongeren met externaliserende problematiek, de ambulante hulpverlening binnen de psychiatrie en de begeleiding van mensen met autisme. Acht jaar lang was ik zorgcoördinator en leerlingbegeleider op een school voor voortgezet onderwijs.

In al mijn functies en vrijwilligerswerk ben ik bezig geweest met het schrijven van informatieve stukken, voorlichtingsmateriaal, vrijwilligersinstructies en webteksten en columns. En omdat het zo leuk is heb ik mij als autodidact flink bijgeschoold via alle blogs en online-cursussen die er te vinden zijn. En uiteindelijk heb ik in 2015 de cursus SEO Kom hoger in Google gevolgd bij SEO Zwolle.

En nu ben ik dus online tekstschrijver en virtual assistent met een hulpverlenersachtergrond. Daarom schrijf ik graag voor zorginstellingen en hulpverleners. Maar voor iedereen die zijn teksten wil maximaliseren sta ik klaar.

Momenteel ben ik PR-vrijwilliger bij Hospice De Regenboog in Nunspeet. Voor hen schrijf ik nu de webteksten voor hun nieuwe website en bemoei ik mij met hun Facebookpagina. Deze bezigheden inspireerden mij ook voor de eerste blogs over Sociale Media en websites die ik eerst schreef onder de vlag van Stuk Verder, mijn praktijk voor jongerencoaching.

Ik ben geboren in 1977, getrouwd en vader van drie kinderen. Ik ben geboren in Harderwijk en via Zuidlaren, Amsterdam en Breukelen al weer een paar jaar terug in deze mooie stad op de Veluwe. Volgens verschillende GPS diensten woon ik overigens in Ermelo.

En nu terug naar mijn diensten.

 

 

Breng een ander op de hoogteEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page

Dit wil je vast ook lezen