SEO tekstschrijver in Harderwijk, christelijke online tekstschrijver in Harderwijk

Christelijke online tekstschrijver in Harderwijk

Via onderstaand formuliertje kan je contact met mij opnemen. Op deze website zie je al verschillende van mijn diensten uitgelicht. Maar combinaties en nieuwe activiteiten zijn ook welkom.
Het uitgangspunt is dat ik christelijke online tekstschrijver in Harderwijk ben, maar ik vind veel leuk om te doen. Zeker als jij daardoor beter toe komt aan de werkzaamheden waarvoor je de onderneming of organisatie bent begonnen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Onderwerpen en levensvisie

Vanwege mijn achtergrond in de zorg en mijn jarenlange werkervaring als zorgcoördinator in het voortgezet onderwijs vind ik de onderwerpen over coaching, hulpverlening, zorg en onderwijs het gemakkelijkst.
Omdat ik ook nog een christelijke SEO tekstschrijver ben, begrijpen we elkaar snel als jij ook vanuit die levensvisie je onderneming leidt. Maar voor mij is het geen voorwaarde. Bekijk ook eens mijn andere website waar ik mij breder profileer als freelancer.

Werkgebied

Als christelijke online tekstschrijver werk ik vanuit Harderwijk. Ik werk normaliter vanuit ons huis vlak bij Ermelo. En als het nodig is huur ik ergens een ruimte. Gesprekken kunnen we vaak ook voeren in een restaurant of een flexplek/netwerkplek op een daarvoor ingerichte plaats vlak bij een station. Zo langzamerhand weet ik de plekken wel te vinden in Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort of Dronten bijvoorbeeld.

Omdat zelfs de kleinste gehuchten langs de digitale snelweg liggen maakt afstand niet zo vreselijk veel meer uit.

Nog niet toe aan een afspraak? Misschien wil je wel mijn laatste blogs lezen.

Vertel het door!