website check, freelance (online)communicatiemedewerker, teksten geschikt maken voor online gebruik online tekstschrijver in Ermelo en Harderwijk

Een freelance (online) communicatiemedewerker!

Alle bedrijven en ondernemers hebben goede teksten nodig. Maar ondernemers zijn niet hun bedrijf gestart vanwege de website die erbij hoort of vanwege de nieuwsbrieven die verstuurd moeten worden. En binnen zorginstellingen heb je wel wat anders te doen dan het schrijven van teksten. Dan moet je op zoek naar een online tekstschrijver of een virtuele assistent die het van je overneemt. Ik zal beide termen uitleggen. Overigens heb ik de voorkeur voor freelance (online) communicatiemedewerker.

Virtuele assistent

Ja zo’n hip woord is dat. Ik bedoel er mee dat ik graag allerlei klussen doe als het maar te maken heeft met internet, sociale media en toetsenborden. Het organiseren van een symposium, het schrijven van een nieuwsbrief, het bijhouden van Facebook, het organiseren van uw outlook etc. Ik schreef bijvoorbeeld een keer een brief aan alle huisartsen in Amsterdam namens een nieuw thuiszorgbedrijfje. Lees verder over VA.

Teksten redigeren

Daarmee bedoel ik dat ik graag jouw teksten zo herschrijf dat ze geschikt zijn voor internet of voor publicatie in een nieuwsbrief of protocol bijvoorbeeld. Ik ben geen copywriter die er puur op gericht is om te verkopen. Ik ben er opgericht de ‘ziel van uw onderneming’ naar voren te laten komen op uw website en sociale media. Zodat de juiste klanten u vinden.
Dus u zet de ruwe tekst op papier of in de email en dan maak ik er een leesbare tekst van. Lees verder over teksten schrijven.

Websites maken voor kleine jongens en bloggers

Heb jij een blog of website en ben je niet tevreden over de resultaten of de lay-out? Ik optimaliseer de website graag voor je zodat je weer met plezier gaat bloggen en schrijven. Trots zijn op je website, dat zou normaal moeten zijn. Dit doe ik graag voor ondernemingen maar ook voor amateurbloggers. Kijk hier hoe ik dat doe.

Zit de dienst die je zoekt er niet bij? Neem dan maar wel contact op want waarschijnlijk kan ik het gewoon voor je doen.

En die sociale media, dat kan ook zo’n probleem zijn.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Vertel het door!