Rare naam voor een online tekstschrijver

Home / Rare naam voor een online tekstschrijver

Wie kiest er nu de naam Stuk Verder Schrijven uit als bedrijfsnaam voor een online tekstschrijver. Ik zal het uitleggen. Als het je niets kan schelen ga je gewoon gelijk kijken wat ik voor je kan doen als schrijver van online teksten of wel webteksten.

Tijdens mijn loopbaanoriëntatie kwam naar voren dat mijn sterke eigenschappen voornamelijk zijn Maximaliseren en Inspireren. Ik hou er van om goede dingen nóg beter te maken en mensen in beweging te brengen.

Dat is de verklaring van de naam:

Ik wil jouw Stuk Verder Schrijven. Ik kan aan het begin beginnen, maar meestal zit hetonline tekstschrijver in harderwijk Stuk al in jouw hoofd of in jouw pc. Ik schrijf het graag voor je Verder.

Ik wil jou een Stuk Verder Schrijven. Een Stuk Verder omhoog in de zoekresultaten van de zoekmachines. Maar ook een Stuk Verder in het zichtveld van jouw klanten. En jouzelf en je bedrijf breng ik een Stuk Verder op weg door het ordenen van je gedachten, het schrijven van je stukken, je online webteksten en het vormgeven van je online presentatie.

En dit bedrijfje voor online tekstschrijven is een broertje van Stuk Verder Jongerencoach die zoals je begrijpt jongeren graag weer een Stuk Verder brengt naar het levensgeluk. Vanuit de realiteit dat je soms Stuk Verder moet want niet alles is te repareren in dit leven.Uiteraard heb ik de webteksten voor die website ook geschreven.

Breng een ander op de hoogteEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page

Dit wil je vast ook lezen