Rare naam voor een online tekstschrijver

Wie kiest er nu de naam Stuk Verder Schrijven uit als bedrijfsnaam voor een online tekstschrijver. Ik zal het uitleggen. Als het je niets kan schelen ga je gewoon gelijk kijken wat ik voor je kan doen als schrijver van offline en online teksten.

Tijdens mijn loopbaanoriëntatie kwam naar voren dat mijn sterke eigenschappen voornamelijk zijn Maximaliseren en Inspireren. Ik hou er van om goede dingen nóg beter te maken en mensen in beweging te brengen.

Dat is de verklaring van de naam:

Ik wil jouw Stuk Verder Schrijven. Ik kan aan het begin beginnen, maar meestal zit het Stuk al in jouw hoofd of in jouw pc. Ik schrijf het graag voor je Verder.

Ik wil jou een Stuk Verder Schrijven. Een Stuk Verder omhoog in de zoekresultaten van de zoekmachines. Maar ook een Stuk Verder in het zichtveld van jouw klanten. En jouzelf en je bedrijf breng ik een Stuk Verder op weg door het ordenen van je gedachten, het schrijven van je stukken, je online webteksten en het vormgeven van je online presentatie.

Zoekt u of jij dus een online tekstschrijver in Ermelo of juist in Harderwijk? Als je mijn naam niet te gek vind dan ben je van harte welkom!

Vertel het door!