samenwerken als zzp in harderwijk

Als kleine zelfstandige kan ik niet zonder de kennis en creaties van andere mensen. Ik gebruik foto’s van fotograven bijvoorbeeld, ik host mijn websites. En soms werk ik echt samen met andere ondernemers of zzp’ers. Op deze pagina’s wat links naar bedrijven en zzp’ers waar ik mee samenwerk.

Wil je ook samenwerken in Harderwijk en omgeving?

Zie jij kans om met mij samen te werken? Dat zou tof zijn, laat maar eens horen hoe je dat in gedachten had. Mail mij via chiel@stukverderschrijven.nl, wie weet kunnen we eens gaan zitten samen.

Andere ondernemers in Harderwijk en omgeving

Refreshed
Met Jacco Bronkhorst had ik een leuk gesprek toen hij nog werkte voor zijn bedrijfje Meer Internet Succes. Ondertussen werkt hij bij Online Bureau Refreshed in Hierden.

Zeg.tekst en concept

Zeg punt. Dat is inderdaad krachtig en helder! Jeroen Fidder heeft een leuk kantoortje in het hart van Harderwijk. De koffie vindt hij zelf niet lekker maar ik vond het wel meevallen. Hij houdt ervan om orde te scheppen in teksten en websites. Hij noemt zijn dienst zelf Essential Copywriting.

Quadro Webdiensten

Quadro computers heet tegenwoordig Quadro Webdiensten. En dat is logisch want Herbert Foppen biedt vanuit Nunspeet verschillende webdiensten aan. Mijn eerste websites stonden op zijn servers. En hij kent HTML codes die ik niet ken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.