Sociale media bijhouden

Home / Sociale media bijhouden

Lukt het sociale media bijhouden een beetje? Ik neem het graag van je over. Facebook, Twitter, LinkedIN of Pinterest zijn bij uitstek media om jouw bedrijf goed naar voren te brengen. Niet alleen leuke sfeermomenten maar ook de ziel van je bedrijf.

Waar gaat het jou om?

Waarschijnlijk gaat het er bij jou net als bij mij om dat de bezoekers regelmatig je naam en diensten tegen komen in de sociale media. Geen grote hijgerige acties of moeilijke marketingdoelen. Gewoon Facebook omdat iedereen Facebook heeft. Gewoon Twitter omdat het zo’n mooi medium is voor zakelijke mededelingen. Gewoon een Google Plus Pagina (zolang die nog bestaan) omdat het goed is voor de zoekresultaten. Geen rapportages, geen minimumaantal volgers binnen een bepaalde tijd.

Nou dan passen we bij elkaar.sociale media bijhouden

Met goede foto’s en de juiste sfeermomenten kan gewoon goed de visie en waarden van je organisatie laten zien. Op een plezierige, sociale manier. Zodat een preek niet meer nodig is. Een teken van leven voor al die bezoekers die misschien klant willen worden maar even checken wat je er van maakt op Facebook.

Neem contact op zou ik zeggen. Gewoon rustig sociale media beheren, ongeveer 2 berichten per week. Dat hoeft toch niet meer te kosten dan 150 euro?

Breng een ander op de hoogteEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page

Dit wil je vast ook lezen