Teksten geschikt maken voor gebruik op een website

teksten geschikt maken voor online gebruikTeksten geschikt maken voor gebruik op een website, dat was de opdracht die ik kreeg van Margé. Ze kan goed schrijven, want ze is een verwoed blogger. Zij besefte dat niet alle teksten geschikt zijn om te gebruiken op een zakelijke website. Want ze is namelijk gestart als zelfstandige begeleider van mensen met niet aangeboren hersenletsel. Een specifieke doelgroep.

De man van Margé heeft de website voor haar gemaakt. Aan mij was de vraag om wat adviezen te geven en vooral de teksten geschikt te maken voor online gebruik. Eigenlijk heb ik haar alleen adviezen gegeven en ze is daar zelf verder mee aan de slag gegaan.  Het resultaat zie je hier.

Kan ik dit ook voor jou doen? Stuur je teksten maar op en ik zal kijken wat ik er van vinden kan. Ik zal een offerte maken en daarna je teksten bekijken en optimaliseren voor online gebruik.

Vertel het door!