herschrijven van teksten

Teksten herschrijven en redigeren zodat u er mee voor de dag kunt komen

herschrijven van tekstenOnline heeft de toekomst uiteraard. Toch zijn er ook altijd teksten die uiteindelijk gewoon op papier geprint moeten worden. U weet zelf wat u wilt schrijven alleen moet er even naar gekeken worden. Ik wil uw teksten herschrijven en redigeren.

Dit kan gaan om nieuwe stukken, nieuwsbrieven maar ook om oud materiaal waar u nog eens door heen wilt laten gaan.

Oude stukken herschrijven

U heeft nog oude stukken liggen die een tekstuele vernieuwing kunnen gebruiken of een verjonging in de lay-out. Hoe vaak komt het niet voor dat u een lezing wilt geven maar dat u er achter komt dat het document dat u wilt uitdelen er niet meer representatief uitziet? Laat mij uw Stuk Verder Schrijven!

Nieuwe teksten schrijven

U wilt nieuwe teksten laten schrijven en binnen het bedrijf, instelling of school is er niemand daar tijd voor heeft. Ik doe het graag voor u.

– instructieboekjes

– informatiegidsen

– notulen

– jaarverslagen

– nieuwsbrieven

– uitnodigingen

Documenten vormgeven

Wilt u uw documenten een mooi strak uiterlijk geven? Of gaat u misschien voor een kwaliteitsregister en moet u veel handelingen beschrijven en documenteren? Dat is een tijdrovende klus die u misschien liever aan een ander overlaat. De ervaring leert dat veel werknemers het toch nog lastig vinden om gewone Word documenten op een handige manier vorm te geven. Denk aan:

– rapportage- en observatieformulieren in de zorg

– agenda en notulen

– handelingsplannen, zorgplannen etc.

Publiciteit rond festiviteiten/jubilea/congressen

Het geven van publiciteit rond festiviteiten etc. is natuurlijk ook een kwestie van teksten schrijven. Met veel plezier heb ik de communicatie rond het lustrum van een hospice gedaan. Promotiemateriaal etc. Speciaal voor stichtingen en verenigingen met een kleine beurs is het de uitdaging om met gratis tools zo mooi mogelijke flyers en uitnodigingen te maken.

-feest webpagina

-flyers

-uitnodigingen

-powerpoints voor symposia etc.

– publiciteit via Facebook, nieuwsberichten, interviews etc.

Vertel het door!