teksten voor nieuwsbrieven laten schrijven

U zou niets liever willen dan uw achterban op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw onderneming of organisatie. Maar de dagelijkse hectiek vraagt al uw aandacht. En misschien is schrijven gewoon niet een van uw kwaliteiten. U kunt mij de teksten voor nieuwsbrieven laten schrijven. Hier kunt u lezen wat belangrijk is bij nieuwsbrieven.

Redactieadres

Via een gedeeld document of een andere handige samenwerkingstool kunnen we de actualiteiten verzamelen die in de nieuwsbrief terecht moeten komen. U kunt ook zelf de copy verzamelen waarna u mij vlak voor de verschijningsdatum de teksten voor de nieuwsbrieven laat schrijven in het juiste format. En nieuwsitems zou ik waarschijnlijk ook van uw website kunnen halen, als die tenminste actueel is.

Programma’s om nieuwsbrieven te schrijven

Ik werk graag met Laposta, een prettig nieuwsbrieven systeem die precies doet wat nodig is. Met europese servers, wat prettig is voor de AVG. Verder ben ik ook bekend met Mailchimp, dat programma kan net wat meer. En tenslotte heb ik ook gewerkt met Clickdimensions. Maar dat is een breed betaald pakket waar u waarschijnlijk geen gebruik van maakt.

Zal ik de teksten voor uw nieuwsbrief schrijven?

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de sleutel.