Teksten voor nieuwsbrieven

Als kleine zorgorganisatie en zelfstandige zorgondernemer wilt u uw achterban op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen de instelling of binnen uw onderneming. De teksten voor nieuwsbrieven schrijf ik graag voor u. Want waarschijnlijk komt u er zelf niet aan toe. Via LaPosta kunnen we mooie nieuwsbrieven maken die zorgen voor leads naar uw website.

Redactieadres

Ik kan fungeren als redactieadres waar alle actualiteiten op binnen komen. Ik maak dan in uw format de nieuwsbrief op. Dat kan gewoon in Word, dat kan een mailing via de email worden of via Mailchimp of LaPosta bijvoorbeeld. Nieuwsberichten kan ik als het goed is ook van uw eigen website halen.

Interview

Wilt u iedere uitgave een interview met één van uw tevreden klanten of met een vrijwilliger? Prima dan ga ik graag met hen in gesprek. Met mijn achtergrond als hulpverlener kan ik prima gesprekken voeren.

Want teksten voor nieuwsbrieven moeten kloppen. De brief moet er mooi uitzien en de band met de achterbanden verstevigen.

Kijk hier wat ik nog meer voor u kan doen.

 

Vertel het door!