christelijke tekstschrijver in Harderwijk, online tekstschrijver Ermelo, freelance communicatiemedewerker nunspeet

Ik vind het belangrijk dat mensen de juiste passende begeleiding, coaching en hulpverlening vinden. Daarom moeten de websites van zorginstellingen en zorgondernemers goed te vinden zijn. En de juiste informatie geven. Een goede website is daar een hulpmiddel bij. Als christelijke tekstschrijver ga ik graag voor je aan de slag.

Online tekstschrijver in Harderwijk

Als online tekstschrijver in Harderwijk zorg ik ervoor dat de content op de websites goed leesbaar is voor de bezoeker. Maar ook dat de teksten goed leesbaar zijn voor de zoekmachines. SEO heet dat.
Ik vind het belangrijk dat kleine zorgorganisaties zoals hospices en welzijnsorganisaties goed te vinden zijn. Ik vind het belangrijk dat zelfstandige hulpverleners en loopbaanbegeleiders niet alleen via de folders van het CJG of de huisartsenpraktijk te vinden zijn. Ze moeten ook via zoekmachines op internet te vinden zijn. Een goede SEO tekstschrijver heeft dat als doel.

Christelijke tekstschrijver

Ik word gelukkig van kleine organisaties en zelfstandige hulpverleners omdat ze vaak een innerlijke opdracht hebben. Een stevige missie, al dan niet vanuit christelijke waarden en normen. Ze gaan helemaal voor hun cliënten, gasten of bewoners. Daarom treedt ik graag op als tekstschrijver of freelance communicatiemedewerker voor deze organisaties. Zo werk ik bijvoorbeeld als vrijwilliger al een tijdje voor Hospice De Regenboog in Nunspeet.
Dat ik mijzelf hier naar voren breng als christelijke tekstschrijver is omdat ik weet dat er christelijke organisaties zijn die graag werken met andere christenen. Omdat je elkaar dan net iets eerder begrijpt en je elkaars waarden voor een groot deel deelt.

Maar ik werk nadrukkelijk niet alleen voor christelijke ondernemingen. Ieder bedrijf heeft een goede tekstschrijver nodig immers.

Wat wil ik doen als online tekstschrijver

Goede, vlotte teksten schrijven die precies die precies de juiste informatie geven en de juiste toon raken. Zomaar SEO is niet voldoende voor zorginstellingen en zelfstandige hulpverleners. Deze organisaties zijn immers gericht op mensen en dienstverlening en niet op producten en geld verdienen.

De potentiële klanten van mijn klanten zijn op zoek naar betrouwbaarheid, veiligheid en deskundigheid. Ze zijn niet zozeer op zoek naar ‘wat doen ze’ maar vooral naar ‘wie zijn ze’.

Daarom werk ik als tekstschrijver vanuit Harderwijk, aan het randje van Ermelo en een steenworp afstand van Putten en Nunspeet graag voor deze organisaties met een missie. Organisaties en ondernemers met een ziel.