Je website bijhouden schiet er vaak bij in. Als ondernemer of kleine organisatie ben je te druk met het uitvoeren van je hoofdtaken dat het bijhouden van de website er vaak bij in schiet. En dat is funest voor de geloofwaardigheid van je bedrijf. Oude nieuwsberichten of verlopen acties geven bezoekers het idee dat je bedrijf niet actief meer is.

Een website is er immers in de ogen van de bezoekers voor om informatie te geven. Actuele informatie.  Als onderneming wil je 24/7 uitstralen immers.

Hoe werkt het als ik je website bijhouden ga?

Ik krijg de inloggegevens van je website zodat ik kan inloggen. Zodra jij mij een nieuwsbericht mailt maak ik daar een mooie SEO tekst van en publiceer hem op je website en op de sociale media. Wil je een evenement aankondigen of de start van een nieuwe training? Stuur maar door.

Zeker als we goed op elkaar ingespeeld raken heb je steeds minder woorden nodig ( en dus ook minder tijd) om mij te vertellen welke boodschap je wilt overbrengen.

Op de pagina tarieven zie je hoe ik de verschillende ‘abonnementen’ heb samengesteld. Maar uiteraard kan je ook zelf iets verzinnen.

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]