website check, freelance (online)communicatiemedewerker, teksten geschikt maken voor online gebruik online tekstschrijver in Ermelo en Harderwijk

Een website check

Wil je mijn teksten geschikt maken voor gebruik op een website, zo klonk devraag van Margé. Ze kan zelf goed schrijven, want ze is een verwoed blogger. Maar zij besefte ook dat niet alle teksten geschikt zijn om te gebruiken op een zakelijke website. Het werd een snelle website check

Tips voor je site

De man van Margé had de website gemaakt. De vraag was of ik nog wat laatste adviezen had qua structuur en opbouw. Ik kijk even hoe de website er uitziet op een mobiel apparaat en ik check je website op verkeerd ingevulde contactformulieren bijvoorbeeld. Afhankelijk van wat jij wilt en zelf kunt doen geef ik je concrete tips en aanwijzingen of neem ik de werkzaamheden van je over.

Teksten geschikt maken voor internet

Margé is een goede schrijver. Dus ze is met een aantal aanwijzingen van mij verder zelf aan de slag gegaan om haar teksten geschikt te maken voor internet. Korte zinnen, het belangrijkste bovenaan, dat soort dingen.

Zal ik dit ook voor jou doen? Stuur je teksten of de link van je website op, dan zal ik een inschatting maken hoeveel werk ik eraan kwijt zal zijn. Je kan het adres chiel@stukverderschrijven.nl gebruiken.

Vertel het door!