website maken voor amateurbloggers en kleine zelfstandigen

Website maken voor amateur bloggers en kleine ondernemers

website maken voor amateurbloggersEen website maken voor amateurbloggers is een leuke bezigheid. Ik doe het graag. Ook wil wil ik graag je website maken als je een kleine ondernemer bent die zich nog niet teveel onkosten kan permitteren.

Een website is tegenwoordig meer dan een visitekaartje. Dat ben je vast met mij en alle andere tekstschrijvers en websitebouwers eens. Je klanten zoeken steeds vaker online naar diensten en als de toon of presentatie van een site hen niet aanstaat gaan ze door naar de volgende aanbieder van dezelfde diensten. En met een beetje pech mist u de omzet.

Ook een verouderde website levert een bepaald beeld op bij de aspirant klanten. Een beeld dat u niet goed doet. Laat mij daarom je website maken, Harderwijk ligt immers aan de digitale snelweg. Voor iedereen dichtbij.

Website maken is leerzaam proces

Het hele proces van een website maken is een bijzonder leuk en leerzaam proces. Ik leer er zelf ook steeds weer van. Doordat je moet nadenken over wat je wilt uitstralen met behulp van het ontwerp en de kleuren leer je jezelf als ondernemer of zelfstandig hulpverlener beter kennen. Wat wil ik nu echt? Hoe wil ik het grote web op met mijn diensten? Dit ben ik!

En je leert je uitgangspunten en kernwaarden steeds puntiger te omschrijven. En dat is handig voor als je onverwachts de kans krijgt je eigen waar aan te prijzen.

Website voor kleine jongens

Ik ben net als jij een kleine jongen. Ik zocht voor mijn activiteiten geen grote websites met allerlei mogelijkheden. Nee, ik wilde mijzelf goed presenteren, mijn doelgroep bereiken, mijn kennis laten blijken en mijn vindbaarheid op het internet vergroten. Zie je, wij begrijpen elkaar.

Laat mij daarom jouw website maken waarmee je precies dat wilt bereiken wat jij voor ogen hebt. Met goede SEO teksten zoals je ze zelf ook zou schrijven. Wat kan ik doen:

  • zoekwoordenplan maken (met welke trefwoorden wil jij gevonden worden)
  • WordPress site maken, WordPress is een veel gebruikt systeem om websites te bouwen die gemakkelijk zijn in onderhoud.
  • online teksten schrijven, foto’s erbij zoeken en eventueel (laten) maken
  • integratie sociale media
  • desgewenst regel ik via collega’s in Harderwijk en Nunspeet ook de hosting en andere technische ondersteuning.

Met mijn zorg en hulpverlenersachtergrond kan ik mij gemakkelijk inleven in zorgprofessionals en zorgorganisaties. Veel zorgorganisaties horen ook bij de kleine jongens. Omdat ze moeten opboksen tegen de grote zorginstellingen en omdat er weinig geld binnen komt. Lees eens mijn idee├źn over de website voor kleine zorginstellingen.

Bij het schrijven van de online teksten neem ik ons gesprek of uw concept teksten als uitgangspunt. Die conceptteksten mogen ook opsommingen zijn of een foto van uw eigen aantekeningen. Helemaal vanuit het niets gaan schrijven kan ik alleen goed doen als ik mij goed kan inleven in uw bedrijf en als er duidelijkheid is over waarden en uitgangspunten. De toon en de juistheid is eerder goed als je zelf concept teksten aanlevert.

Website maken voor amateurbloggers

Omdat ik zelf een verwoed ‘amateurblogger’ ben vind ik het ook leuk om anderen te helpen. Dat doe ik deels door af en toe wat simpele tips te publiceren. Maar ik optimaliseer ook vaak even een website van een blogger. Want al ben je amateur, je wilt wel gelezen worden.

Mijn kennis zit voornamelijk bij WordPress dus daar kan ik je mee helpen. Of het nu een gratis blog is met een wordpress.com domein of een die je zelf host met een eigen domeinnaam.

Vertel het door!