Website teksten herschrijven is de wens van veel ondernemers en zelfstandige hulpverleners. Bij de start van de onderneming is de website gelanceerd omdat een site nu eenmaal hoort bij een onderneming. Na een paar jaar ondernemen weet je beter wat je diensten inhouden en op welke vragen van klanten je antwoord wilt geven.

Ik schrijf online teksten zoals je ze zelf zou schrijven. Daarmee bedoel ik dat ik geen hoogdravende en SEO druipende teksten wil schrijven. Wel teksten die aansluiten bij hoe jouw bedrijf is en wat past bij jouw situatie.

Zelfstandige hulpverleners en kleine (zorg)organisaties en dito dienstverlenende bedrijven wil ik helpen met hun webteksten, websites, sociale media en andere tekstuele struikelblokken.

Ik maak graag een offerte voor u zodat u een website krijgt met teksten die u zelf geschreven zou kunnen hebben.