website en sociale media voor zorginstellingen

Website en sociale media voor de zorgsector

website en sociale media voor zorginstellingenDe website en sociale media zijn niet meer weg te denken in het zorgsector. En toch doen veel zelfstandige hulpverleners en kleine zorginstellingen dat wel. Ze zijn afwezig op de sociale media en hun websites zien er vaak gedateerd uit. De website en sociale media voor de zorgsector zijn belangrijk.

Veel zorginstellingen en hulpverleners worden wel gevonden door cliënten omdat de huisarts of een praktijkondersteuner naar hen doorverwijst.

Maar als kleine zorginstelling en zelfstandige hulpverlener moet je daar toch tegenop zien te boksen. Omdat ik ondernemer ben en ook in kleine zorginstellingen heb gewerkt weet ik dat je dan je handen vol hebt aan de dagelijkse dingen die gebeuren. En budget voor het inhuren van een communicatiemedewerker is er meestal niet.

Toch is het zonde om de website en sociale media voor de zorgsector zo’n sluitpost te laten zijn. Of het in handen te geven van goedwillende medewerkers die er uiteindelijk toch geen tijd voor hebben.

Vertel het door!